Boutique hotel Margretha

Home

Wij bieden korting op boekingen.

Boutique hotel Margretha

Het monumentale Boutique hotel Margretha is een authentiek, chic, modern en vooral duurzaam 4-sterrenhotel. Centraal gelegen in het centrum van Zandvoort op slechts 5 minuten van het strand, restaurants om de hoek en slechts 30 minuten met de trein naar Amsterdam Centraal Station.

Beleving!

Voor U als gast willen wij de unieke eigenschappen van het monumentale boutique hotel laten beleven, dat is ons doel die wij aan onze gasten willen meegeven. Een herinnering om uw verblijf in Zandvoort onvergetelijk te maken. Voorzien van alle gemakken en luxe die U als gast mag verwachten. Direct bij aankomst zal U dat gevoel overkomen, wij noemen dat het WOW effect…

Boutique hotel Margretha beschikt over 6 ruime exclusieve thema suites, verwijzend naar de geschiedenis van Zandvoort. Iedere suite beschikt ten minste over een zithoek, eethoek, keuken, kingsize bed, airconditioning, domotica en badkamer met regendouche. Sommige suites beschikken over een privé terras, slaapkamer en/of bubbelbad.

Uw ideale uitvalbasis voor een strandvakantie en/of stedentrip.

Suits

Ons hotel

Wij bieden een 4-sterren plus beleving!Onze ruime, huiselijke "serviced" hotelsuites biedt U als gast het warme gevoel van een intiem boutique hotel met het comfort van een compleet ingericht appartement. Gelijktijdig bieden wij U de service van een hotel, om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.De suites geven U als gast het extra gevoel van onafhankelijkheid vergeleken met een hotelkamer. De suites zijn compleet ingericht met een zithoek, eethoek en keuken. Hier kunt U zich rustig terugtrekken en genieten van het moment.Er zijn talloze moderne snufjes om de juiste sfeer te creëren. De tasters op de kamer (of via web-app op uw telefoon) geven U de mogelijkheid om uit een aantal sfeerverlichting scenario's te kiezen. De gordijnen open of sluiten, doet U met een druk op de knop. Naar muziek luisteren via bluetooth? Dit is allemaal mogelijk om uw verblijf zo plezier mogelijk te maken.Daarnaast biedt onze sfeervolle intieme serre U de mogelijkheid om samen met andere gasten samen te komen voor sociale interactie.

Duurzaam

Boutique hotel Margretha is klaar voor een duurzame toekomst!Wij kunnen met trots zeggen, dat Boutique hotel Margretha duurzaamheid tot het hoogste niveau heeft getild. Om dit doel te bereiken hebben wij toekomstvaste maatregelen genomen tijdens de renovatie als mede in het dagelijks bedrijfsvoering van het hotel.

Onze Service

Een full-service hotel op maat!Boutique hotel Margretha bied alle diensten en comfort aan zoals een full-service hotel, maar gedeeltelijk op een self-service basis. De keuze is aan U!We onderscheiden ons door samenwerking met locale partijen.

Arrangementen

Door de unieke historische kenmerken van het hotel en locatie in Zandvoort kunnen wij diverse arrangementen aanbieden.