Boutique hotel Margretha

ONS HOTEL

Wij bieden een 4-sterren plus beleving!

Welkom bij Boutique hotel Margretha

In het centrum van Zandvoort staat het prachtige chique en authentieke monumentale pand uit de Neo-Renaissance tijd. Het pand is recent geheel duurzaam gerenoveerd, waarbij de historische elementen van het pand zowel buiten als binnen zijn teruggebracht of gerestaureerd. Gelijktijdig is Boutique hotel Margretha van binnen gemoderniseerd en van alle gemakken en luxe voorzien die u als gast mag verwachten.

Boutique hotel Margretha staat voor: Duurzaam, Authentiek, Modern, Luxe en vooral Service. Dit zijn de kernwoorden waar Boutique hotel Margretha voor staat. Voor U als gast willen wij de unieke eigenschappen van het monumentale Boutique hotel laten beleven, dat is ons doel die wij aan onze gasten willen meegeven. Direct bij aankomst zal U dat gevoel overkomen, wij noemen dat: het WOW effect…

Boutique hotel Margretha beschikt over 6 ruime exclusieve thema suites, verwijzend naar de geschiedenis van Zandvoort. Iedere suite beschikt ten minste over een zithoek, eethoek, keuken, kingsize bed, airconditioning, domotica en badkamer met regendouche. Sommige suites beschikken over een privé terras, slaapkamer en/of bubbelbad.

Met Boutique hotel Margretha bieden wij u een ideaal onderkomen voor uw strandvakantie, stedentrip, huwelijksnacht of zakelijke reis.

Wat maakt Boutique hotel Margretha uniek?

Met trots kunnen wij zeggen: Boutique hotel Margretha is een uniek hotel met een uniek concept in Zandvoort.

Wij zijn klaar voor de toekomst, en hebben duurzaamheid, luxe en moderne technieken samengevoegd om een energie-neutraal hotel te creëren. Zonder dat dit ten koste gaat van de gast beleving. Integendeel zelfs, het voegt zelfs meer sfeer en luxe toe.

Oude gewoontes kunnen losgelaten worden, het nieuwe klimaat-denken hebben wij omarmt. Dit concept hebben we in alle lagen van onze bedrijfsvoering doorgevoerd.

"Parel aan Zee"

Margretha staat voor vorstelijk, chic en stamt af van het oud Griekse woord “Parel” en in het Babylonisch betekent dit “Dochter van de Zee”.

Deze combinatie “Parel aan Zee”, weerspiegeld waar Boutique hotel Margretha voor staat!

Een Parel in Zandvoort aan Zee

Arrangementen

Door de unieke historische kenmerken van het hotel en locatie in Zandvoort kunnen wij U diverse arrangementen aanbieden.

Bruidsarrangement

Boutique hotel Margretha is de ideale plek voor uw huwelijksnacht in Zandvoort.De bruidssuite is onder meer voorzien van een jacuzzi, waar je met champagne bubbelt...Maak met het bruidsarrangement je bruidsnacht compleet.

Zakelijke arrangement

Boutique hotel Margretha beschikt over een gezellige gemeenschappelijke ruimte voor brainstormsessies.Bent u op zoek naar een kleinschalig upmarket accommodatie om samen to komen met uw team? Wij bieden deze mogelijkheid, eventueel in samenwerking met een strandpaviljoen naar keuze voor buiten activiteiten.

Omgeving

Zandvoort is de ideale uitvalbasis voor een strandvakantie of stedentrip. Zandvoort zelf is omgeven met de prachtige duinen waar u eindeloos kunt wandelen of fietsen. Het strand van Zandvoort en Bloemendaal met vele strandpaviljoens is ongekend, met ieder zijn eigen karakter. En vergeet niet het prachtige circuit, een genot voor de race liefhebber. Dit zijn enkele voorbeelden die allen op loop- of fietsafstand zijn vanuit Boutique hotel Margretha.Voor uw stedentrip naar Amsterdam of Haarlem is de trein de beste oplossing. Het treinstation is slecht 2 minuten lopen vanaf het hotel, hier heeft u een rechtstreekse verbinding met Haarlem en Amsterdam. De trein naar Haarlem duurt slecht 11 minuten, Amsterdam 30 minuten.Maar ook voor een bezoek aan het Keukenhof (30 minuten), kaasmarkt in Alkmaar (40 minuten) of de Zaanse schans (45 minuten), is Zandvoort een perfecte uitvalbasis met de auto.