Boutique hotel Margretha

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Met self-service check-in kunt u zelf bepalen hoe laat u incheckt. Uitchecken kan tot 11:00 uur. 

Maar we zijn flexibel. Wilt u eerder inchecken of later uitchecken, bekijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ons hotel maakt geen gebruik van een sleutel of kaartsysteem. Wij werken standaard met een “Slide to unlock” functie via een Web-App op uw mobile telefoon of een 6-cijferige PIN code die in intoets bij de deur. Deze WebApp en/of PIN code wordt u toegestuurd op de dag van aankomst via een WhatsApp of sms bericht.

Het hotel beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Maar we hebben wel parkeervergunningen bij een parkeergarage op slechts 450 meter van hotel. Betaald parkeren op straat is ook een mogelijkheid. Voor welke optie u ook kiest, kom eerst naar het hotel om uw baggage af te zetten. Wilt u gebruik maken van onze parkeer service, bekijk hier de mogelijkheden.

Treinstation Zandvoort aan Zee ligt slecht 2 minuten lopen van het hotel. Hier heeft u een rechtstreekse verbinden met als eindpunt Amsterdam centraal. De trein vertrekt elk half uur tijdens de winterregeling, in de zomer rijd de trein elk kwartier.

Voor een stedentrip is station Zandvoort aan Zee uw ideale vertrekpunt naar onder andere:

  • Haarlem, reistijd 11 minuten
  • Amsterdam, reistijd 30 minuten
  • Schiphol, reistijd 46 minuten met een overstap op station Sloterdijk
  • Alkmaar, reistijd 1uur en 6 minuten met een overstap in Haarlem
Voor meer reisinformatie, check ns.nl of 9292.nl 

Wilt u een taxi bestellen van en naar Schiphol of andere bestemming. Neem contact met ons op.

Aan de zijkant van het hotel hebben we een afgesloten en overdekte buitenruimte waar je veilig je fiets kan neerzetten. Er is daar ook de mogelijkheid om uw E-bike op te laden.

Daarnaast werken we ook samen met locale fietsverhuurders. Bekijk hier de mogelijkheden.

Het gehele hotel is voorzien van gratis snelle Wifi. Via een QR code in uw suite wordt automatisch verbinding gemaakt met het draadloze netwerk.

Het luxe ontbijt wordt bij de deur van uw suite achtergelaten op een dienblad. Waar u het ontbijt kunt nuttigen in uw suite. Wilt u meer weten over de ontbijtmogelijkheden, bekijk dan hier voor de opties.

Op verzoek, kan er een babybed inclusief bedlinnen en deken in uw Suite worden geplaatst. De kosten voor het gebruik van het babybed is eenmalig € 20, voor babystoel eenmalig € 5.

Het is niet mogelijk om je eigen baby bed/stoel meen te nemen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

Het hotel zelf beschikt niet over een fitness ruimte. Maar wees gerust, op slechts 4 minuten lopen van ons hotel werken we samen met een locale fitness centrum.

Wij zijn een rookvrij hotel, wat betekent dat roken in alle binnenruimtes verboden is. We hebben een terras waar u mag roken. Houd er rekening mee dat er een boete van € 150, – in rekening wordt gebracht wanneer u rookt binnen in het hotel. Als het brandalarm afgaat door roken op de Suite, zullen de voorrijkosten van de brandweer van €300,00 aan u worden doorbelast.

Wilt u iemand verwennen met een overnachting in Boutique hotel Margretha? Dat kan met onze cadeaubon. De cadeaubon is verkrijgbaar in elke gewenst bedrag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boekingen via Boutique hotel Margretha website
Bij annulering of wijziging tot 5 dagen vóór de aankomstdatum worden er geen kosten in rekening gebracht voor individuele boekingen. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, wordt de totaalprijs van de reservering in rekening gebracht.

Boekingen via online boekingsportalen
Zie annuleringsvoorwaarden in uw boekingsbevestiging van de betreffende boekingsportaal.

Covid info

Boutique hotel Margretha is een kleinschalig hotel waarbij fysiek contact tot het minimum beperkt wordt in de gemeenschappelijke ruimte. Tijdens de renovatie in 2021 van het hotel, hebben we maatregelen getroffen die ons hotel zoveel mogelijk corona proef maken, zoals:

  • Zelfstandige mechanische ventilatie systeem met Co2 sensoren per suite.
  • Het ventilatie systeem per suite zorgt hiervoor dat de aanvoer en afvoer van lucht niet verspreid wordt naar andere suites.
  • De Co2 sensoren in een suite zorgen ervoor dat de lucht automatisch ververst wordt.

Inchecken gaat gemakkelijk via een Pin-code, waardoor u als gast geen fysiek contact hoeft te hebben. Wilt U wel inchecken bij receptie, dan doen wij dit op gepaste afstand volgens de RIVM richtlijnen.

Wilt u tijdens uw verblijf geen personeel in uw suite voor de dagelijkse opfrisbeurt? Dit kunt u kenbaar maken vanuit uw suite, door op de taster knop “Do not clean” te drukken. Ons personeel komt dan niet binnen om uw suite op te frissen.